Ново в Перник ! Отваря ресторант „Реноме“ – ПОДРОБНОСТИ

Ново дизайнерско заведение ще отвори в Перник до 2-3 седмици, разбра zapernik.com Ресторантът ще се казва „Реноме“, което отговаря и на заявката на собствениците – за качествено обслужване и качествени продукти. Новият ресторант се намира на мястото на бившия ресторант „Секвоя“в центъра на Перник, до Двореца на културата . 

Проектът на заведението е пипнат от дизайнер, а капацитетът му е 130 места вътре и още 80 места отвън.

Освен това за разлика от много ресторанти, които предлагат на клиентите си да четат цял ферман от ястия, менюто за хапване на ресторант „Реноме“ е с около 40 подбрани ястия.

Собствениците на новия ресторант казват, че в него няма да се правят сватби и няма да има чалга. Музиката ще подбира диджей, а понякога ще гостуват и различни изпълнители.

Заведението обещава качествено и бързо обслужване, за да защити името си в града. За тази цел в момента избира стабилен персонал с опит. Набират се сервитьори, бармани и готвачи.  Всеки кандидат може да кандидатства в джобс със своето CV или да дойде на място до ресторанта.

За повече подробности относно най-новото място за хапване в Перник, можете да видите на страницата на ресторант „Реноме“:
https://www.facebook.com/BarRestaurant-Renome-102365644957502/

Коментари

коментара