Станката отмени официалната ложа за празници в Перник

Станислав Владимиров - Станката плакат

Кметът на град Перник Станислав Владимиров – Станката отмени в последния момент официалната ложа за честването на 22 септември – Деня на независимостта в Перник, научи zaPernik.com.

Повече няма да има разделение на хората , политиците да стоят изпъчени и важни отпред , а хората да са избутани отзад. Отменям тази организация на празници в Перник . Всички ще бъдем заедно и равно един до друг . Това е моето разбиране „, каза кмета Станислав Владимиров пред zaPernik.com.

Ще поднесем венци ,ще има тържествена част , но не и разделени на важни и неважни хора. Всички в Перник са важни и ще застанем един до друг пред знамето на България . После всеки ще отиде пред Двореца на културата за празнична програма, без да се налага да бъде предвождан от Вип кордон и сниман от медии ,както беше досега„, каза кмета на Перник.

Това ,че работим в общината ,за да предоставяме социални услуги на хората не ни прави специални , а отговорни. Винаги не ми е харесвало това разделение на хората в празници ,когато още повече трябва да сме заедно един с друг . Имам възможност да променя това „, каза кмета Владимиров и пожела на перничани много здраве ,щастие и заедно всички да се опитаме да променим Перник към по -добро.

Коментари

коментара