Областният управител Емил Костадинов към учители, родители и деца: Вие сте герои, че се справихте с предизвикателствата и условията на пандемия

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ДО

Г-Н/Г-ЖО ДИРЕКТОР,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Приемете моите най – сърдечни поздрави по повод първия учебен ден.  Днес заедно прекрачваме прага на родното училище, за да преживеем вълнението на откриването на новата учебна година.  Всички вие сте герои, които се справихте с предизвикателствата и условията на пандемия. Ще продължим да бъдем внимателни с извънредните обстоятелства и  вярвам, че много скоро всичко ще остане в миналото.

Скъпи ученици, 

За вас започва едно вълнуващо пътешествие.  Училището е приключение, изпълнено с незабравими преживявания. Ще се докоснете до вълшебството на словото, ще разберете колко може да бъде интересна математиката. Вашите учители ще ви покажат колко пъстър и цветен е животът, какво богатство крият книгите. Бъдете смели и не се колебайте да преследвате мечтите си.

Уважаеми учители,

Обръщам се към вас с особено вълнение, тъй като знам, че за вас да си учител е не само професия, а истинско призвание, на което сте се отдали с цялото си сърце и душа. Вие сте тези, които носят най-големия и отговорен товар на плещите си – да изучите учениците, но и да ги подкрепяте в трудностите, които ги чакат по пътя на знанието.

Уважаеми родители, 

Образованието е най-добрата инвестиция, която може да помогне на вашите деца да имат по-добър живот. Училището е място, в което се влиза с уважение! Това е дом на знанието, в който вашето отношение, грижа и помощ са важни. 

На добър час през новата учебна 2020/2021 година!

ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК! 

инж. Емил Костадинов
Областен управител                             

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: