Пернишките гладиатори от Gladiator Bokido Pernik – шампиони в благотворителен турнир по бокс, кикбокс и ММА

Гладиаторите от клуб Gladiator Bokido Pernik взеха участие в благотворителен турнир с най-много участници и извоюваха най-много медали. Това съобщи до zapernik.com треньорът на клуба Иван Георгиев.

Благотворителният турнир в помощ на Краси Чолаков по Бокс, Кик бокс и ММА се порведе вчера, 13-ти септември.

Пернишкият клуб беше представен от 5 човека, като взехме най-много медали с най много участници. Пернишките гладиатори откриха и закриха турнира с техните срещи, като срещите които изиграха бяха 15.

Резултатът е:  1 златен, 4 сребърни и 2 бронзови медала. Гладиоторите от Перник имаха победи с нокаут и победи над чуждестранни състезатели.

От вчера събраната сума за Краси Чолаков от турнира е 1775лв.

„Тази неделя моите гладиатори се изправиха в благотворителен боксов, кик боксов и мма турнир в помощ на Краси Чолаков. Всички бяха дебютанти като 2-ма играха и на 2 стила. Равносметката е следната:

Aleks Primo–шампион по бокс до 72кг. и вице шампион до 72кг. по ММА-мъже;
Martin Vladimirov вице шампион по мма категория до 84кг.-мъже; Йоан Симеонов вице шампион по кик бокс до 77кг. и 3-то място по ММА до 77кг.-мъже;
Християн Цветков вицеиампион по бокс до 40кг. – деца;
Светослав Величков 3-то място ММА-кат до 60кг. мъже.

Благодаря Ви, момчета! За мен беше чест да съм във вашият ъгъл. Предстоят ви още много битки!“,

каза треньорът Иван Георгиев.

Клуб Gladiator Bokido Pernik е сравнително нов – създаден е преди около година и половина и се намира в сградата на Минния техникум (до бензиностанция „ОМВ“ в кв. Иван Пашов). Треньорът на клуба Иван Георгиев споделя, че всеки, който иска да се присъедини към клуба на гладиаторите е добре дошъл.

Ето как точно и в какъв график тренират момчетата в клуба: 

Вторник 18:00 :
– Работим върху стойка и страйкинг , усвояваме правилни техники за работа с крака , колена, лакти и прочие .

Четвъртък 18:00 : – Тренировката отделя внимание изцяло за изграждане на арсенал от всички видове тейкдауни . Какво ще рече това ? Най – просто казано работим и трупаме видове техники съобразно с техните защити за преход от стойка към земя за да може да имате отговор за всяка ситуация на ринга или октагона.

Събота 17:00 : – Граплинг . Съботите обръщаме внимание за усвояване на различни видове ключове и защити които да подсилят играта на състезателите , съвместно с тренировъчни борби за упражняване на техники и подсилване на издръжливостта.

Неделя 14:00 : -ММА . Неделята е най-ползотворната ни тренировка , съвкупност от всичко взето през седмицата , допълнено с тежки спаринги и обигравания на различни често виждани ситуации на земя или опряни в клетката .

След всяка тренировка има съответни физически тренировки . Времетраенето е приблизително два часа , а ценоразписа е 5 лева на дадена тренировка .

Коментари

коментара