Масов бой с кирки и лопати между съседи в Перник, 7 патрулки и 2 линейки на място

Истински междусъседски екшън с кирки и лопати се е разиграл в съботната нощ в Перник, разбра zapernik.com. На ул. „Протежерица“ 78 е имало масов бой, за който обаче полицията така и не съобщи. 7 патрулки от три районни управления и две линейки е имало на мястото на инцидента. А в центъра на мелето е жената, служителка в хипермакет „Кауфланд“, която преди време посред нощ свали номерата на товарния бус на комшията си и бе заснета на видео. 

С нас се свръза за да разкаже какво се е случило един от потърпевшите, на който му се е наложио и да пренощува в ареста за 24 часа.

„Комшийката, която свали номерата ми, този път нападна гостите ми с лопати и кирки заедно с баща й. Има пострадали хора както от нас, така и от тях. Задържаха мен за 24ч. Имаше 2 линийки и 7 патрулки. От Радомир, Брезник, Квартала. Чак сега ви пиша защото ме пуснаха сутринта“,

започва разказа си Георги.

Според него това, което се случва не е нормално и явно се касае за психически проблем на жената. В момента се събира подписка от цялата улица срещу нея.

„След като я задържаха за свалените номера на буса ми, започна да пуска всяка вечер музика над спалнята ми(там им е таванското помещение) и да тропа с гири талпи и т.н. С жена ми пускаме сигнал, идва патрул тя спира всичко и те казват, че не могат да напишат акт, след като са дошли на място и няма шум.
В събота се бяхме събрали 4-5 семейства две къщи над моята. Жена ми беше вкъщи и се оплака около 23.00, че отново има силна музика и шум от тях. Казах й да вземе детето и да отиде в комшиите отсреща, за да могат да спят спокойно. След като отиде, ние решихме да се преместим в нас. Докато аз се кача на втория етаж да сваля вилици чаши и т.н, моите приятели идваха към нас от съседната къща. Тогава бащата на Анна (Любомир) е започнал да заплашва хората след, което е ударил едно момиче.
Оттам след удара с лопата е започнало всичко. След като чух викове, изтичах. Любомир ме удари и мен с лопатата имам следи по гърба и ръцете, Анна също ме удари с кирка.
Естествено ние отвърнахме без да използваме каквито и да било предмети. След десетина минутен бой пристигнаха 6-7 патрулки, линейки и т.н и задържаха мен. Защото тя е казала, че щетите по тях били от мен. А всъщност всички я прошамариха и нея и баща й. Нейната 16 годишна дещеря Елиза също беше с лопата“, завършва разказа си Георги.

Коментари

коментара