Недобросъвестен перничанин вбеси Станката

Недобросъвестен перничанин, работещ във фирмата за озеленяване и почистване на градинки в Перник е вбесил кмета на град Станислав Владимиров – Станката, научи zaPernik.com.

Вчера, кметът на Перник е пратил фирмата да почисти район около река „Струма“, в който се събрали празни пластмасови бутилки.

Служител на фирмата отишъл, но за по-лесно бутнал пластмасовите бутилки в реката. Снимки излязоха и социалната мрежа „Фейсбук“.

Станката, който вчера цял следобед бе на среща с министри, заради казуса с топлата вода на Перник, побеснял, когато разбрал, че някой е изхвърлил бутилките в реката. Обадил се на шефката на фирмата и тя му казала, че не е възможно да се случила такова нещо, но когато Станката препратил снимките, на които се вижда, че бутилките потичат по-река Струма, на управителката й се стъжнило.

Кметът на Перник каза, че ще глоби фирмата, а тя на свой ред служителя си.

„Опитваме се да правим хубаво в Перник и ето такива хора и примери развалят всичко“, ядосва се Станката пред ZaPernik.com, но каза, че продължава да озеленява града ни както никога досега.

Припомняме, че преди месец, служител на общинската фирма за почистване изхвърли боклук на неправилното място и веднага бе уволнен.

Коментари

коментара