„Арома“ АД се довери на „ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД

ЧЕЗ Трейд България е първият доставчик на електрическа енергия на свободния пазар за най-големия производител на козметика в България „Арома“ АД. 

„Професионализмът и партньорското отношение на експертите от ЧЕЗ Трейд са основните доводи, които предопределиха нашия избор“, заяви Димитър Луканов, изпълнителен директор на Арома.

„За нас е голяма отговорност и чест да приемем „Арома“ АД в най-голямата балансираща група в страната. Това ще ѝ позволи да си осигури доказана стабилност на доставки и партньор за бъдещи проекти за енергийна ефективност“, каза Владимир Дичев, изпълнителен директор на ЧЕЗ Трейд България. 

„Арома“ АД е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции в бранша. Компанията е добре позната на българския пазар, има богато продуктово портфолио и е утвърден износител за над 50 държави на пет континента. Основните ѝ производствени дейности са съсредоточени в производството на бои и други продукти за коса, пасти за зъби и различни продукти за устна хигиена, продукти за кожа и измиващи продукти.

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД е сред най-големите доставчици на свободния енергиен пазар в България. Дружеството е 100% собственост на ЧЕЗ, а. с. и е част от ЧЕЗ Груп –  водеща интегрирана енергийна компания, която е в топ 10 на енергийните фирми в Европа. ЧЕЗ Трейд България е първият лицензиран търговец на електрическа енергия на крайни клиенти в България от 2005 г. Дружеството е водещ доставчик на свободния пазар на крайни клиенти и координатор на стандартна балансиращата група. За периода 2006-2018 г. ЧЕЗ Трейд достави 27 млрд. KWh на обща стойност 2.5 млрд. лв.

 

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: