Инспектората по образование в Перник събира с анкета мнението на родители за електронното обучение

Регионално управление на образованието в Перник пусна анкета за мнението на родителите относно електронното обучение по време на извънредното положение. 

От РУО – Перник целят да разберат нагласите на родителите  с цел да подобрят електронното обучение.

„Днес образователната система е поставена пред своеобразно предизвикателство. То дойде неочаквано и изискваше от всички нас незабавни действия. Обучението на Вашите деца никога до този момент не е било лишено от нещо толкова важно като ежедневното живо общуване с учителите и съучениците им. Напълно разбираме как извънредната ситуация ускори процеси, към които бяхме тръгнали заедно, а именно Вашето по-активно включване в партньорството с учителите и училището.
Екипът на Регионалното управление на образованието в Перник се нуждае от Вашето откровено мнение за случващото се, за да можем заедно да работим за подобряване и развитие на обучението в електронна среда. Обръщаме се към Вас с молба за ангажирано участие в анонимната ни анкета. Прочетете внимателно въпросите и отговорете на всеки от тях, бъдете критични, но и добронамерени, като маркирате избрания от Вас отговор. Предвидили сме възможност да посочвате и повече от един отговор, както и свободно да споделите свои мнения и предложения“, съобщават от РУО Перник.

Анкетата е анонимна,  срокът за попълването й е до утре, 9-ти април 2020г.

Анкетата можете да отворите ТУК

Коментари

коментара