Мамят момичета да се снимат по бельо, обещават им 2500лв. хонорар от името на пернишка модна агенция

Името на перничанката Ивет Григорова, собственичка на една от най-успешните модни агенции Ивет Фешън бе забъркано в измамни схеми в интернет. 

Измамници приканват в нета момичета да се снимат по бельо, като им вземат личните данни, а в замяна им обещават по 2 500 лв на всяка фотосеси. От фалшив профил в нета с името Анастасия Хампарцумян се предлага на момичета да снимат фотосесии по бельо с краткотрайни договори.

Едно от момичетата предостави скрийншотове на чата, от които става ясно, че когато казва, че се съмнява в истинността на написаното, дамата я уверява, че всичко е истина и дори ще поличо 2 500 лева за една фотосесия, като иска ЕГН-то на момичето и трите й имена, уж да прати сумата още преди ангажиментът да е изпълнен. Когато девойката пита коя е фирмата, й се отговаря, че е дъщерна на Ивет фешън, а пък самият договор ще бъде сключен със самата Ивет Григорова.

Собственичаката на Ивет Фешън – Ивет Григорова заедно с дъщеря си актрисата Луиза Григорова

Проверка на Телеграф установи, че от Ивет фешън за първи път чуват за подобни сесии и дъщерни компании.

„Възмутена съм от случилото се! Очевидно е вярна максимата „Риба се лови в мътни води“. Не познавам лицето Анастасия Хампарцумян и агенцията ми Ивет фешън няма дъщерни компании и фирми, упълномощени да сключват договори от наше име. Искам ясно и категорично да заявя, че няма да позволя името Ивет фешън да бъде компрометирано и използвано за користни цели, затова призовавам всички наши настоящи и бъдещи партньори, клиенти и модели да се доверяват единствено на директния контакт с членовете на екипа ни и да сключват договори с потенциални наши контрагенти чрез нас. Всеки друг опит следва да се приема като измама и да се преследва и наказва съобразно законите в страната ни. Бъдете здрави!“, коментира собственичката Ивет Григорова.

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара