Пияните шофьори в Перник не ги лови коронавирус, а …. КАТ

Както zaPernik.com съобщи, пиян перничанин с „Голф“ разби улица „Търговска“ през почивните дни. От полицията съобщиха, че :

Пиян младеж е самокатастрофирал с автомобил в центъра на гр. Перник. Инцидентът е станал в края на миналата седмица, когато е подаден сигнал в полицията за самокатастрофирал лек автомобил на кръстовището на пешеходната улица „Търговска“ и ул. „Батенберг“. Пристигналите на място униформени установили лек автомобил Фолксваген „Голф“, управляван от 23-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 86 промила.
Започнато е досъдебно производство и работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Перник.

Пиян шофьор е установен на разклона за пернишкото с. Вискяр.

В края на миналата седмица, на пътя Перник – Брезник, в района на разклона за с. Вискяр бил проверен лек автомобил Фолксваген „Голф“, шофиран от 57-годишен жител на с. Мещица. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 25 промила в издишания въздух. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка.
Започнато е бързо производство.

Лек автомобил е откраднат от Перник.

Сигнал за извършеното противоправно деяние е подаден на 29 март, от собственик на Алфа „Ромео“, 35-годишен мъж. Колата била паркирана на ул. „Бучински път“ в областния град на 28 март. На другия ден собственика установил, че я няма и подал сигнал в полицията. Алфата е обявена за издирване и са предприети действия за установяването й.
Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

 Перничанин е задържан за шофиране на автомобил с чужди регистрационни номера.
Вчера, около 16, 00 ч., на ул. „Захари Зограф“ в областния град е проверен Нисан „Съни“, управляван от 22-годишен перничанин . Полицаите установили, че регистрационните табели на нисана отговарят на Ситроен „Джъмпер“. Табелите на колата са иззети, а шофьорът е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.
Започнато е досъдебно производство.

Коментари

коментара