Антония Петрова с личен готвач – глезят миската от Перник с изтънчено телешко бонфиле „Уелингтън“

Изтънчени специалитети се сервират всеки ден на трапезата на Антония Петрова. „Мис България 2009“ и „Мисис Русия 2012“ глези небцето си не само в ресторантите на луксозните хотели, в които отсяда по време на семейните почивки, но и в ежедневието си и в домашна обстановка, пише ПИК.

Антония се слави с изтънчения си вкус, а със задачата да й приготвя разнообразни ястия, често достойни за менюто на ресторанти със звезди Мишлен, се е нагърбил майстор-готвач, на който претендентите за победата в „Мастър шеф“ по нищо не отстъпват.

Любопитното е обаче, че звездната блондинка не плаща заплата на личния си готвач, просто защото той е… собственият й съпруг Ивайло Батинков. Антония разкри за неподозираната дарба на половинката си със снимки на последното му ястие – телешко бонфиле „Уелингтън“ с пюре от целина по рецепта на шеф Виктор Ангелов.

„Съпругът ми готви уникално. Интересното е, че явно има дарба за това, тъй като преди да се оженим изобщо не е готвел. Преди да се запознаем, в ергенската си квартира е живял сам. И когато за пръв път ме покани у тях, ми стана супер спешно, защото фурната му беше с картоните и книжката за упътване в нея. Никога не я беше включвал! Котлоните му също бяха чисто нови“, сподели пред ПИК гордата с кулинарните умения на съпруга си Антония.

След като на 39 години открил кулинарията, съвсем неочаквано и за самия Ивайло, кухнята в семейното жилище се оказала малка. Сега обзавеждат нова, с всякакви уреди, които да му бъдат от полза, за да глези половинката си с вкусни гозби.

Коментари

коментара