Активен перничанин иска да помага на Общината

Операторът на Би Ти Ви Кристиан Иванов, който живее в пернишкия квартал „Марина Бара“ се е засилил да работи за цели, засягащи цялостното подобрение на град Перник, научи ZaPernik.com.

За целта Иванов ще създаде група, която да събира идеи какво да се прави за Перник.

„Все още търся най- подходящото име на групата. Приемам предложения! След като постигна немалък успех по отношение на пътния възел “ Марина бара“, сега целта на тази група се променя и енергията ми, и тази на гражданите на Перник, могат да се насочат към други цели, засягащи цялостното подобрение в града“, казва той.

Според Иванов, кметът на град Перник Станислав Владимиров му дал възможност да работи по три основни точки, които са от голяма важност.

1- Мобилност( включва придвижването на хора между град Перник и град София). Железопътен и автомобилен транспорт.

2- Вътрешноградска организация на движението. Улици, светофари, знаци и др.

3- Безопасност и естетика. Опасни съоръжения( паркове, улици, училища), както и да се стремим да приведем и поддържаме града си приветлив.

На телефон 0879 694190, активният перничанин ще очаква всички с идеи, предложения, констатирали проблеми по предходните точки.

Предвиждам непрестанни обходи на града и разговори с хора, като с намиране на проблем и решението за него ще бъдат запознати отговорните по компетентност и сайта zaPernik.com.

Коментари

коментара