Нова благотворителна акция в Перник: Спортните клубове се събират в зала „Борис Гюдеров“, а черешката на тортата е шампионът Йордан Йовчев, който ще се снима и раздава автографи

Община Перник, съвместно Фондация „Богданова и Данаилова“ и пряко под патронажа на кмета на град Перник- Станислав Владимиров Ви канят на изцяло благотворително спортното събитие в град Перник.

На 28.03.2020 от 11:00 в зала „Борис Гюдеров“  всички спортни клубове в града се обидиняват в името на 5 човешки съдби, 5 пернишки деца, които се нуждаят от лечение. А специален гост ще бъде шампионът на България Йордан Йовчев. Той ще се снима с всеки желаещ и ще раздава автографи.


Всеки клуб ще има възможността да направи кратка презентация на дадения спорт, за да може вашето дете, приятелче, съученик, колега да избере правилният за него спорт.

Ще има вход – 8лева, от който 100 процента от събраните средства отиват в помощ на болните.

Целта е й да запалим хората да спортуват, да ги запознаем със спортовете в града ни. Ще говорим за здравословно хранене, ще има влогър, който ще направи разни разкошотийки на място. Ще гостува лекар, доцент Милена Георгиева /молекулярен биолг/ с много полезна информация за здравословното хранене.Ще присъстват хора, които със сигурност ще ви мотивират да спортувате, както и такива които да поговорят за културизъм. Ще има и награди, томболи, търгове, готино настроение и много яки емоции. Очакваме ви“, каза още една от организаторките на събитието Катрин Богданова.

Коментари

коментара