Перник ще има „Фантастико“ в началото на следващата година

По мащабен проект за супермаркет в Перник работи веригата магазини „Фантактико“.  Предвидено е той да отвори врати в началото на следващата година. Собстениците залагат хипермаркетът  им в Перник да е един от най-модерните в страната.

Успоредно с Перник веригата строи маркети и в кв. „Манастирски ливади“ в София и в град Банкя, а за трите проекта инвестицията е  близо 51 млн. лева, пише economic.bg.

Българският хипермаркет „Фантактико“  по нищо не отстъпва на чуждите вериги. И това не е платена реклама, а самата истина. Напротив, веригата предлага много по-голямо качество и разнообразие от всякакъв вид продукти, за които се сетите.

ВИЖТЕ:  Медицинският експертен съвет за борба с коронавируса се разтури

Както вече писахме, „Фантактико“ ще се построи непосредствено до новото кръгово в квартал Изток, срещу ресторант „Казабланка“.

За разлика от другите магазини от веригата ще бъде мултифункционален комплекс с много забавления – игрални зали и дори зала за боулинг.

ZaPernik.com разбра още, че собственикът на българската верига Валери Николов е с пернишки корени – родителите му са от град Трън. Николов има амбицията „Фантастико“ в Перник да бъде голямата гордост от веригата хипермаркети.

ВИЖТЕ:  Земеделци искат всички безработни да работят в селското стопанство. Пернишка ферма предлага от 800 до 1200 лева заплата

Освен фирмите по строителството, които ще бъдат ангажирани за строежа, очаква се в Перник да се отворят нови работни места за около 200 души персонал.

В момента търговската верига има 42 супермаркета, като в повечето случаи компанията държи да е собственик и на земята, върху която са разположени обектите. Компанията има и над 3000 служители.

Share Button

Коментари

коментара