Перничаните Албена и Аспарух се ожениха на сакралната дата 20.02.2020г. Тъщата Антоанета им подари къща и обеща още много пари

Заради специалната дата ,която съдържа четири двойки и четири нули – 20.02.2020г., много влюбени у нас и по света предпочетоха именно днес да затвърдят връзката си с брак. В ритуалната зала на Община Перник на тази дата се регистрираха три сватби, имаше и една изнесена брачна церемония, съобщи КракраТВ, научи zaPernik.com.

Албена и Аспарух установили, че 20.02.2020 година е много красива дата, за да сключат граждански брак. „Харесахме и двамата тази дата. Очакваме взаимно да се обичаме, да сме щастливи и взаимно да правим компромиси“, обявиха младоженците.

„Искам да се забавляваме на празника си и всички да са доволни. Искам всички мои приятели да се радват. Да сме живи и здрави най вече“, пожелаха си в сватбения ден Албена и Аспарух.

Мирослав и Таиса са кумове на младата пернишка двойка. Те обещаха да им дават подкрепа във всяко едно начинание.

„Ще им дам съвет да се уважават, това е най-голямото нещо за всеки успех, както постоянство, щастие и живи и здраве. Прощавайте си всичко, оттам нещата ще бъдат добре“, пожелаха кумовете.

Тъщата Антоанета е щастлива. „Аз съм моралната и финансова подкрепа. Една дъщеря имам и обячам. За нея живея. Него съм го приела като син. Утре като имат деца ще ги подпомагам. Най-много държа да има сплотеност. Да си правят отстъпки“, каза тъщата.

„Цялата сватба сама си я подготви булката“, похвали се майката. „Дъщеря ми е домакиня, много добро момиче“, добави тъщата, която се похвали, че вече е купила къща на младоженците.

Коментари

коментара