С рекордно голям състав тръгват пернишките тигри за най-важния турнир през годината

С рекордно голям състав тръгват пернишките тигри за най-важния турнир през годината- Държавния шампионат в Благоевград, съобщиха до zapernik.com от клуба.

Тайгър тийм освен, че е с най-многоброен състав от Перник е на второ място по брой участници в турнира отстъпвайки само на домакините Фолкън Благоевград. Тигрите окомплектоваха невероятен състав сформиран само от спортисти във възрастови групи одобрени от Европейската федерация. Както знаем във всички останали турнири участие взимат абсолютно всички желаещи дори такива, които трупат опит в най-ранна детска възраст. Тук обаче има определени възрастови групи отговарящи на европейските и световни стандарти.

“Отпътуваме за Държавния шампионат, които е квалификация за националниата селекция за 2020 година. Гордея се , че ще представим града ни с толкова голям брой състезатели и сме напълно конкурентни на всички останали клубове , които също са на супер ниво и ние много уважаваме! Всъщност пред нас са единствено Фолкън , които са домакини , но и са супер отбор без да си кривим душата. Вярвам , че сме подготвени отлично и ще успеем да представим града ни подобаващо и да изпратим национални състезатели в Прага след броени месеци на Европейския шампионат! Вярвам също така и във феърплея , както в сами спортисти , така и в този на съдииската структура , защото това е една игра и всеки заслужава да вземе това , което извоюва , и за ковто се е борил и е дал мило и драго. Успех на всички състезатели не само на нашите! Дано се получи един празник. Да живее спорта!, коментира треньорът на „тигрите“ Кристиян Игнатов.

Коментари

коментара