Бомба в ZaPernik.com! Пернишкото БСП завлече НАП, не си плащало осигуровките години назад! Има ли държавен чадър за големите партии?

Кирил Леонов- лидер на БСП Перник, Владислав Горанов - министър на финансите

Пернишкото БСП не си е плащало осигуровките години назад и е завлякло държавата с десетки хиляди лева, научи ZaPernik.com.

Структурата на БСП Перник не си е плащала осигуровките на работещите партията от няколко години назад, научи сайта ни.

От БСП дължат на държавата крупни суми в размер на над 20 000 лева за осигуровки. Най-интересното е, че от НАП си правят оглушки и не предприемат никакви действия по събиранията им.

В същото време партиите вземат високи субсидии, отделно захранват партийните си каси с черни приходи, като преотдаване на партийни клубове под наем на магазини. БСП имат четири клуба в Перник. Въпреки това не са си плащали осигуровките на своите хора.

Има ли чадър от НАП за определени партии? Ако обикновен човек не си плаща осигуровките години наред, а взема държавни субсидии, сигурно ще му се стовари Гешев на главата, а за партиите, които претендират да управляват държавата няма закони и няма наказания?!

Защо НАП не запорира касата на БСП и не си вземе дължимото?

Защо клетите хора, обречени да работят за БСП стоят години без осигуровки? Честно ли е това за тях? Синдикати има ли да ги опазят от собствените им работодатели?

В същото време лидерът на БСП Перник Кирил Леонов паркира неправилно автомобила си на места, на които е забранено.

Явно в БСП цари пълно беззаконие.

 

Коментари

коментара