Певицата София Георгиева от Перник нещо не е на кеф! Цепи мрака в тв студия недоспала, с грип, носни кърпички и трафик информация

Певицата София Георгиева, която стана популярна в Перник след като бе хваната да шофира пияна след протест за водната криза в Перник издаде албум, научи zaPernik.com. Албумът включва стари песни и се казва „Пътят към теб“.

Певицата София Георгиева бе поканена в няколко тв студия, да разкаже за албума си, но интересно впечатление прави, че албума е последното, което я вълнува.

В студиото на телевизия „България Он Еър“, перничанката засегна всички други теми, а за албума си говори не по-малко сумарно от минута, въпреки, че бе предизвикана няколко пъти от водещите да го направи.

 

Първо София Георгиева се оплака от трафика между Перник и София сутрин. Според нея й трябвали 2.30 часа, за да стигне до студиото. Имало тапа, която пречи на придвижването.

После се оплака от външния си вид. Нямала време да се гримира и затова се появи с големи слънчеви очила, с които да се скрие, но после ги свали в ефир.

После се оплака от това, че е недоспала. Водещите се опитаха да я измъкнат от ситуация, че артистите работят вечер, но тя каза, че не работела. Съгла си се, че артистите били нощни птици.

После каза, че вирус се опитва да я атакува. Затова дойде в студиото с носни кърпички, които показа, преди да си покаже новия албум.

После се оплака от БГ радио, които пускали само ремикса на песента й „Син Талисман“, който бил продуциран от „Авеню“, а не от нея.

Накрая София Георгиева успя да каже, че ще има концерт в студио 1 на БНР на 8 април от 19.30ч. и времето на телевизионното участие свърши.

Коментари

коментара