ГЕРБ Перник обжалват в съда решението на кмета Владимиров да им вземе офиса

ГЕРБ Перник ще обжалват в съда решението на кмета Станислав Владимиров да им вземе офиса на улица „Търговска“. Това съобщи народният представител Александър Александров. Той посочи, че офисът им е много необходим за извършването на партийна дейност.

Партия ГЕРБ е единствената политическа сила, която ползва клуба си за партийни цели.

Както вече стана ясно, новият кмет Станислав Владимиров е решил да вземе всички партийни офиси, полагащи се по закон на политическите партии и да ги събере в една сграда – на ул. „Радомир“, където от години се помещава и офиса на БСП.

Мотивът на кмета е, че вместо да развиват партийна дейност, както е по закон, партиите преотдават евтините терени на магазини и заведения и печелят за себе си от наемите на помещенията.

Единственото изключение са партия ГЕРБ, които ползват полагащото им се помещение за офис. Дори наскоро направиха и освежителен ремонт. След като стана ясно, че Станката взима общинските помещения, от ГЕРБ призоваха да остави техния офис именно с този мотив – че се ползва по предназначение.

Вижте как години наред политически сили печелят баснословни суми на гърба на Общината:

Станката направи нещо немислимо за последните 30 години – СПРЯ ОГРОМНА ПАРТИЙНА ДАЛАВЕРА за десетки хиляди лева на месец

Коментари

коментара