Спасителят на водната криза в Перник Атанас Русев с хитър трик

Атанас Русев

Спасителят на водната криза Атанас Русев се изхитри и придоби нов медиен трик. Стане ли по-топло времето и снеговете от планината започнат да се топят, той излиза във фейсбук и пред медиите и започва да дава данни за едни притоци към язовир „Студена“, които хората остават с впечатление, че са доведени от него.

„Преди 2 дни измерихме в извора „Врелото“ от 230 литра в секунда, в същото време направихме оценка на страничните притоци за още 70 литра в секунда. В този ден река Матница и Кладнишка имаха 120 литра в секунда. Това сумарно прави приток от 420 литра в секунда, които оня ден са се влели в язовир „“Студена“, обяви преди Тв Кракра Атанас Русев.

Когато обаче притоците от планината намалеят, Спасителят Русев се покрива веднага и не се появява седмица-две пред камерите.

Другата седмица се очаква още по-голямо затопляне на времето и съвсем нормално да зачестят фейсбук и медийните участие на Спасителят Русев, който да обяви заветният приток от 700 литра в секунда към язовира, но не от пещерите, а от топенето на снеговете, което нормално е да напълни язовир „Студена“.

Става все по-забавно!

Коментари

коментара