Депутат от ГЕРБ: Кризата в Перник не е на властта

Александър Иванов

„Кризата в Перник не е на властта, а на сектор, който не е обновяван от години. Когато някой коментира с назидателен и порицателен тон, той самият да бъде пример. Случилото се в Перник беше добра поука“. С тези думи започна участието си в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ Александър Иванов, депутат от ПГ на ГЕРБ.

„Водопреносната мрежа на България е 90 000 км., два пъти повече от сухопътната мрежа, тя има нужда от поддръжка и осъвременяване.

Необходими са 12-14 млрд лева за подновяване на цялата водопреносна мрежа на България. Тези 2 млрд са добро начало“ , сподели той.

„Гражданите имат своето право да протестират, но по демократичен начин. Пред МРРБ имаше симпатизанти на една политическа партия, нямаше и хора от Перник. Няма забравени проблеми, те биват решавани“, каза още Иванов.

„Със сигурност има сектори, които имат нужда от реформи, но тези, които сме заявили в програмата си, сме се ангажирали да решим. В последните 30 години обаче не е имало така ангажирани правителства.

Парите в левове са гарантирани от БНБ, ще спечели от обмяната само чейнджбюрото, което сменя парите“, коментира Александър Иванов.

Коментари

коментара