Последна възможност за безплатен демо урок по Програмиране и роботика за деца в Перник

Тази неделя /02.02.2020 г./ Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице ще организира последния си от дългата серия Безплатни демонстрационни уроци по Програмиране и Роботика за деца 1-5 клас в Перник.

Урокът ще се състои в пернишкия офис на академията, който се намира на ул. Търговска, блок 30 /Розовият блок/ на 02.02.2020 г. /неделя/ от 17.00 ч. до 18.00 ч.
Необходимо е предварително записване на телефон 0894 00 49 44
По време на урокът ще се научим как може да създаваме игри и приложения за телефони,
ще научим какво е микроконтролер и какво може да прави той и разбира се ще ПРОГРАМИРАМЕ.


По време на урока ще разгледаме някои игри и приложения създадени от ученици в академията, ще научим какво е микроконтролер и какво може да прави той и разбира се ще ПРОГРАМИРАМЕ.
По време на урока ще разкрием как се движи най-бързият робот в света и с каква технология е направен той. Тази технология ще бъде изучавана в курса ни.
Този урок е една чудесна възможност за всички деца, които се запалят по програмирането и роботиката, след това да се запишат в нашия курс по Програмиране и роботика за ученици.
Курсът ни е с надграждане и стартира на 16.02.2020 г.
За записване – 0894 00 49 44
По-подробна информация за Курса по Програмиране и роботика за ученици 1-5 клас може да откриете на линка ТУК

В обучителния процес Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице залага на високото качество на учебната програма, индивидуалния подход при работата си с учениците и малките групи.

В партньорство с онлайн платформата WebSchoolSun.com – от началото на 2020 г., Академията по Програмиране предлага възможност и за онлайн обучение на деца и възрастни.
Подходящи онлайн курсове за деца може да откриете ТУК

Коментари

коментара