Перничаните от „Тайгър Тийм“ Кристиян Игнатов и Ивелин Иванов влязоха сред съдиите на Българската Таекуон-до федерация

Тайгър Тийм влезе в съдийския апарат на Българската Таекуон-до федерация с двама представители. Кристиян Игнатов заслужи 103 точки от съдийския изпит и покри норматив Клас А. Ивелин Иванов пък заслужи статут клас Б, съобщиха до zaPernik.com от клуба на „тигрите“ в Перник.
Кристиян Младенов и Ивелин Иванов са двамата пернишки представители , които успяха да постигнат още нещо важно във все още крахката история на клуба. Председателят на Клуба Кристиян Младенов даде оценка за случилото се: “Гордея се с Ивчо. Той успя да научи всичко, което му поставих като задачи и се справи брилянтно. Със собственото си представяне също съм много горд, защото покрих невероятен брой точки – над 100. Всичко това е продуктувано от любовта ни към клуба и желанието да се развиваме и усъвършенстваме всеки ден и всяка минута. Още повече, че ние сме и единствения клубен представител от Перник в това ядро на федерацията по Таекуон-до.
Друго важно нещо за отбелязване е, че два дни след това в нашата зала се проведе и изпит за колани за малките таекуондисти. 45 души покриха степени и то с прекрасно представяне , каквато беше и оценката на изпитната комисия в лицето на Мастър Вергилий Ситнилски – 7 Дан Таекуондо. Естествено имаше и градивна критика, която ние ще вземем под внимание и ще се стремим да отстраним всики неточности от техническа гледна точка.
Какво предстои сега? Сега ние с другия треньор Иван Георгиев заминаваме на Технически семинар в Солун, Гърция. Същият ще бъде воден от майстори високо стоящи във Европейската федерация. Пожелайте ни успех (смее се). След това идва държавния шампионат, който чакаме с огромно нетърпение! Успех на вас и вашите читатели. Да живее спорта!” завърши той.

Коментари

коментара