Бойко Борсов: 26 милиона лева са за водопровода, от днес се действа

26 милиона лева са за водопровода, от днес се действа. Това заяви преди днешното заседание на правителството премиерът Бойко Борисов.
По повод вота на недоверие на опозицията по тема „Провал в политиката по околната среда и водите“, Бойко Борисов коментира:
„Опитаха се БСП и ДПС днес да оформят нова коалиция (гласуването на вота на недоверие в НС – бел. ред.), прекрасно знаехме как управляваха при Орешарски. Благодаря на двете формации в НС, които подкрепиха правителтсвото – ОП и ГЕРБ, захващайте се за работа да си вършите задачите“.
„Какъв беше въздухът на София, когато бях кмет и работеше Кремиковци? Повтарям, това са хора, които в лъжата, манипулацията и най-вече претакането на фактите по начин, по който те искат да изглеждат, нямат равни. В управленията на БСП и ДПС, защото днес те отново показаха модела, който искат да е алтернатива на ГЕРБ и Обединени патриоти, те къде подмениха водопроводите, колко километра подмениха, за да кажат, че когато дойдоха ГЕРБ и ОП това спря. За 70 г. водопроводът на Перник не е сменян и сега казват, че ГЕРБ и ОП спират водата. Това, че не е ремонтиран досега, струва допълнително 60 милиона лева и то извън водните цикли“, отбеляза Борисов.

Share Button

Коментари

коментара