Тази неделя – нов безплатен демо урок по Програмиране и Роботика за ученици в Перник

И тази неделя /26.01.2020 г/ Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице ще зарадва пернишките ученици с урок по програмиране и роботика.

Академията продължава серията си с Безплатни демонстрационни уроци в Перник за ученици 1-5 клас.
Урокът ще се състои в пернишкият офис на академията, който се намира на ул. Търговска, блок 30 /Розовият блок/ на 26.01.2020 г. /неделя/ от 17.00 ч. до 18.00 ч.
По време на урокът ще се запознаем с най-бързия робот в света, ще разгледаме някои игри и приложения създадени от ученици в академията, ще научим какво е микроконтролер и какво може да прави той и разбира се ще ПРОГРАМИРАМЕ.
Този урок е една чудесна възможност за всички, които се запалят по програмирането и роботиката, след това да се запишат в нашия курс по Програмиране и роботика за ученици.
За участие е необходимо предварително записване на посочения телефон.
По-подробна информация за Курса по Програмиране и роботика за ученици 1-5 клас може да откриете ТУК

В обучителния процес Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице залага на високото качество на учебната програма, индивидуалния подход при работата си с учениците и малките групи.

През целия януари месец и началото на февруари, Академията организира безплатни демо уроци по Програмиране и Роботика за деца във всичките си школи в Перник и София.

В партньорство с онлайн платформата WebSchoolSun.com – от началото на 2020 г., Академията по Програмиране предлага възможност и за онлайн обучение на деца и възрастни.
Подходящ онлайн обучителен курс за деца е Безплатният Курс с Логически задачи за ученици 1-2 клас – ВИЖТЕ ТУК

В Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице – Вашето дете ще получи качествено обучение в малка група и индивидуален подход.

Коментари

коментара