Скандалният шеф на „ВиК“Ваньо Сушата бил финансов контрольор на футболния отбор „Миньор“

Иван Витанов - директор на ВиК Перник

Скандалният бивш шеф на пернишкото „ВиК“ Иван Витанов – станал популярен в Перник като Ваньо Сушата се оказа финансов контрольор на футболния отбор „Миньор“, научи ZaPernik.com.

Интересно е, че за последната 2019 година Иван Витанов не е предоставил финансов отчет на футболния отбор. От новото ръководство на Община Перник са използвали този довод, за да го премахнат от ръководния орган на клуба.

Какво разбира бившият шеф на „ВиК“ ИВан Витанов от футбол и спортен мениджмънт и каква е била причината, поради която е сложен да следи парите в клуба, не е ясно.

ВИЖТЕ:  Засилен полицейски контрол по Цветница и Великден в пернишките църкви. От МВР призовават: Стойте си вкъщи, ако сте болни, спазвайте дистанция

„Една от целите на днешното общото събрание беше да приеме отчета на досегашния Управителен съвет и досегашния финансов контрольор на клуба. „С най-голямо съжаление искам да споделя, че за мен е недопустимо и неприемливо досегашния ръководен орган да не представи отчет за дейностите, извършени по време на управлението им“, сподели Мартин Жлябинков – секретар на Община Перник.

На мястото на  финансовия контрольор Иван Витанов е свикан контролен съвет от трима души.

Повече за новото ръководство на „Миньор“, вижте тук.

Share Button

Коментари

коментара