Аплодисменти за всички работещи в Общинското предприятие „Флор“! Те са неуморими! Те го заслужават!

Служители на ОП „Флор“ продължават да чистят коритото на река Струма.

Те са навсякъде: раздават вода в камиончето, излизат на улицата още в 7 сутринта, на минусови температури и разчистват основните улици на Перник от трънаци и храсталаци. А сега продължават почистването на коритото на река Струма.

Почистването започна в края на миналата година и с началото на мандата на Станислав Владимиров. Един от служителите с багерче изчисти до дъно коритото на реката сам. Той дори беше извикан в кабинета на кмета, а Станислав Владимиров лично му благодари за положения труд.

От вчера служители на ОП „ФЛОР“ почистиха дървета и храсти в района около железния мост при „Кауфланд“ в посока към кв. „Хумни дол“. Освен това по сигнал на перничани бяха почистени и стълби в кв. „Рудничар“.

„Безкрайни благодарности на кмета и екипа! Тове не е просто чистене, а възвръщане на доверие. Място, непочистено десетки години вече диша! Майка ми кастреше трънаците, които арогантен младеж хвърли върху старите боклуци и дори се разправяше с нас. Глоби за такива!“, пише във Фейсбук психоложката Аделина по повод на почистеното стълбище в квартал „Рудничар“.

 

Коментари

коментара