Стартира програмиране за деца в Перник с безплатни демо уроци и онлайн платформа

С началото на 2020 година в Перник отново стартира програмиране за деца в Академия по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. И тази година всеки може да се запише на безплатни демо уроци, но има и нещо ново: за първи път тази година Академията в партньорство с онлайн платформата www.WebSchoolSun.com, започна да предлага онлайн обучителни курсове за деца и възрастни. Освен в София, Академията предлага всяка неделя уроци за деца в Перник, на ул. „Търговска“ в сградата на Розовия блок. 

С началото на новата 2020 година Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице организира серия от мероприятия за учениците в Перник.
– Безплатни уроци по Програмиране и Роботика за ученици 1-5 клас.
– Онлайн Курсове за ученици 1-5 клас.

През целия януари месец и началото на февруари, Академията организира безплатни демо уроци по Програмиране и Роботика за деца в школите си в Перник и София.

В Перник, уроците ще се провеждат всеки неделен ден от 17.00 ч. до 18.00 в клона на Академията на ул. Търговска, блок 30 /Розовият блок/, телефон 0894 00 49 44.
За участие е необходимо предварително записване на посочения телефон.
По време на уроците ще се запознаем с най-бързия робот в света, ще разгледаме някои игри и приложения създадени от ученици в академията, ще научим какво е микроконтролер и какво може да прави той и разбира се ще ПРОГРАМИРАМЕ.

Тези уроци са една чудесна възможност за всички, които се запалят по програмирането и роботиката, след това да се запишат в нашия курс по Програмиране и роботика за ученици.

По-подробна информация за Курса по Програмиране и роботика за ученици 1-5 клас може да откриете ТУК

За участие в Безплатния Демонстрационен урок е необходимо предварително записване на телефон 0894 00 49 44

В обучителния процес, ние държим на високото качество на учебната програма, индивидуалния подход при работата си с учениците и малките групи.
В програмата са заложени занятия и дейности, чиято основна цел е учениците да развият своите знания и умения в областта на Програмирането, Роботиката, Математиката и Природните науки.

Освен това с началото на 2020 г., Академията в партньорство с онлайн платформата www.WebSchoolSun.com , – започна да предлага онлайн обучителни курсове за деца и възрастни.

Подходящ за малките ученици е Безплатният Курс с Логически задачи за ученици 1-2 клас – ВИЖТЕ ТУК 

Коментари

коментара