Кметът на Перник: Корнелия Нинова, Краси Велчев и Мая Манолова се опитват да яхнат водната криза в Перник

Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че политиците Мая Манолова, Красимир Велчев и Корнелия Нинова се опитват да яхнат водната криза в Перник.

„Водната криза на Перник не е терен за политическа борба за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а конкретна работа в труден момент“, каза кметът Владимиров.

В понеделник Корнелия Нинова щяла да идва пак в Перник за втори път последната седмица. Няма да я приема„, обяви кметът на града Станислав Владимиров. „Първият път също не разбрах защо дойде, втори път няма да има в рамките на тази криза“, категоричен е Станислав Владимиров.

В Перник е обявено бедствено положение. Група политици идват и си правят ПР с водната криза и с мен. Няма да стане„, категоричен е Станката.

„Депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев говори небивалици в ефира на Би Ти Ви, че се готвил едва ли не някакъв заговор срещу държавата, заради водната криза. Г-н Велчев е депутат няколко мандата в Народното събрание, водач на листа в Перник, не му отива да насажда излишно напрежение върху хората“, бесен е кметът на Перник.

„Разговори ще се водят с хора, които могат конкретно да са в полза на водния проблем. Корнелия Нинова и Красимир Велчев да видят какви закони да приемат в Народното събрание, за да не се стига до това положение отново. Институциите да не си прехвърлят отговорността една на друга. Мая Манолова да не си търси тема за яхване в Перник. Ние сме в бедствено положение и не желая да ме замесват в техните политически игрички. Фокусиран съм изцяло в работа за гражданите на Перник, Община Перник и решаване на водния проблем“, каза пред ZaPernik.com кметът на град Перник Станислав Владимиров.

Намалил съм снимките и увеличихме работата. Резултати от действията вече има„, каза кметът Владимиров.

Той увери, че към момента положението е овладяно и водата ще стигне за зимата, а пролетта се очаква язовир „Студена“ да започне да се пълни.

Коментари

коментара