Доброволци раздават вода на перничани по кварталите

Обшина Перник търси доброволци, които да помагат за рездаването на вода за населението в пернишките квартали и села. 

„С оглед на създадената организация за раздаване на минерална вода в кварталите и населените места от Община Перник се нуждаем от доброволци, които да бъдат в помощ на общинските служители за справедливото разпределение на водата. Правим всичко възможно водата да достигне до всички нуждаещи се, затова имаме нужда от вашата помощ. Нека бъдем солидарни с нашите съграждани, които изпитват затруднения в осигуряване на своите битови нужди“, призова кметът Станислав Владимиров.

По обявения график днес общински служители и доброволци раздадоха минерална вода на живущи в кв. „Варош“. Живителната течност беше доставена до всеки дом.

Жителите на кв. „Драгановец“ също получиха бутилки минерална вода, раздадена от представители на общинската администрация и местни доброволци.

Припомняме, че графикът за раздаването на водата по квартали и населени места ще бъде публикуван ден по-рано, за да могат доброволците да са информирани. Доброволците могат да се записват на фейсбук страницата на община Перник или при секретаря на община Перник Мартин Жлябинков на тел: 0899818815

Коментари

коментара