Станката извика в кабинета си багериста, изчистил коритото на река „Струма“ и му подари 12-годишно уиски

Кметът на община Перник Станислав Владимиров – Станката извика при себе си в кабинета багериста от общинско предприятие „ФЛОР“ Ивайло Григоров и Ива Иванова – временно изпълняващия управител на общинското предприятие.

Кметът на Перник му благодари за бързото и качествено почистване на коритото на река Струма в центъра на Перник, коeто впечатли хората на Перник.

На срещата стана ясно, че почистването на коритото на реката ще продължи и през тази година.

Коритото беше изчистено от този багерист Ивайло Григоров за една седмица в рамките му на служител на общинското предприятие „Флор“. Миналата управа е дала 180 000 лева за изчистване на дерето и няма никакъв ефект.

Станката подари 12-годишно уиски подарък на багестира Ивайло. „Носят ми постоянно бутилки алкохол, тук не е БФС-то“, смее се Станката. „Давам бутилките на всички служители, които си вършат работа. Така трябва – трудолюбивите да се поощряват“, каза пред ZaPernik.com кметът на Перник.

„Припомняме, че ОП „ФЛОР“ започна да почиства коритото на р. Струма в района от железния мост при „Кауфланд“ до площад „Кракра“ в първите дни от мандата на кмета Станислав Владимиров.

Коментари

коментара