Ясновидка: Водната криза в Перник е от безхаберие

2020-та ще е изключително динамична и напрегната година, прогнозира Станка Ангелова, която е сред най-известните ясновидки в България. В ексклузивно интервю за Флагман.БГ  Чудотворката от Златица, както я наричат още, предупреждава, че само една искра може да доведе до Трета световна война. Трябва да са благодарни на Господ, защото ни щади от страшни природни бедствия, казва дамата, която е и астролог. Тя има способността да “чете” от Акашовите записи. В Божествените летописи, до които феномените като нея имат достъп, всеки индивид е регистриран с делата, които е извършил, както и с кармата, която трябва да изкупи.

Според Станка годината ще е изключително динамична, много напрегната и в икономически, и в политически аспект. „Ще има много сериозни конфликти, които ще изправят целия свят в опасност, защото ако пламне искрата, ще стане по-страшно и от Втората световна война. Кризисните етапи ще са три. И този път обаче ще ни се размине. Екстремните ситуации няма да липсват, но няма да се стигне до крайност. Много фирми в света ще потънат в задължения, а това ще се отрази на битието на хората“, заявява тя в интервюто.

По думите й ще има много протести, но за съжаление българинът няма все още да излезе от дупката. „Проблемът е, че сме плашлив и завистлив народ. В другите европейски страни, когато има протестиращи в даден отрасъл, всички ги подкрепят. При нас обаче това не се случва – излизат стотина потърпевши и всички останали ги оплюват, вместо да се обединим. Докато не започнем да се подкрепяме взаимно, няма да постигнем нищо.“, предрича тя и допълва: „Българите не сме мързеливи, но сме отчаяни.“

„Винаги трябва да са благодарни на Господ, защото ни щади от страшни природни бедствия. Имало е наводнения, земетресения, но минаваме по тънката лайсна. Бог ни дава, но е нужно да направим нещо за себе си. Трябва да сме съпричастни към болката на ближния. Докато сме разделени, ще страдаме“, категорична е тя. И подчертава, че българинът се озлобява, когато работата му е зле платена, а нередовното плащане на заплати води до задлъжнялост.

Станка вижда и ужасни бедствия в целия свят. „България няма да бъде подмината, но няма да е толкова тежко положението, колкото в другите страни. Ще има през 2020-та много наводнения, пожари и земетресения. Те ще са повече, отколкото в предходните три години. Ще бъдем обаче пощадени“, смята тя.

И подчертава, че нито премиерът, нито президентът ще паднат от власт, а ще си изкарат мандатите. Що се отнася до водната криза в Перник, според нея тя е от безхаберие.

Станка Ангелова призовава политиците да се обединят в името на добруването на народа ни: „Когато е за благото на народа, нека политиците забравят тясно партийните си интереси!“

Коментари

коментара