„Тайгър Тийм“ с подаръци за своите шампиони. От клуба призоваха: Спортувайте и бъдете по-широко скроени

В края на старата година пернишките „Тайгър Тийм“ зарадва своите „тигри“ като им  подари 400 календара. От клуба призоваха всички перничани: Призоваваме всички хора да спортуват и всички клубове да са по-широко скроени.

От клуба, с подкрепата на спонсори раздадоха подаръци на всички медалисти през 2019 година. За най-заслужилите членове на клуба по бойни спортове имаше и чаши с логото на клуба в знак на благодарност за свършеното от тях през годината.

Ето какво каза пред ZaPernik.com треньорът на клуба Кристиян Игнатов:

„Изключително горди сме от свършеното през изминалата календарна година. След само 7 месеца работа успяхме да завоюваме 88 медала и 15 купи, качихме се на професионалния ринг и станахме отборен държавен шампион. Направихме една от най-привлекателните и уютни зали в Перник, нещо което се гради с години от наши колеги. В тази зала пък събрахме едни от най-перспективните бойци на Перник. И още куп други неща, с които сме много горди.

Трябва да подчертая, че виновници за всичко това са спортистите с техния труд и борбен дух, с това, че напълниха залата и в нея цари любов. Точно затова решихме да ги зарадваме сега в края на годината. Направихме им календари и им подарихме подаръци. Всеки получи, колкото календара му трябват без да си ги заплащат , както се е налагало до сега. Всички медалисти получиха чаша с логото на клуба за да си спомнят всеки ден , когато пият чаша чай за своя втори дом и второ семейство! Вярваме, че и с това ще вкараме една нова тенденция за завършеци на годината и в други спортни организации, защото така някой се чувства ценен . Искам да изкажа благодарността си към всеки член на Тайгър Тийм, към всеки родител, състезател, подръжник, доктор, треньор, спортист , спонсор , просто към всеки , който беше част от нас през 2019 година ! Искам да заявя най-отговорно, че беше брилянтно как грабнахме своя шанс и няма да разочароваме никой през 2020 година! Желаем на всички да бъдат здрави и щастливи. На всички клубове в Перник да бъдат много успешни, да бъдат с пълни зали и с много шампиони, защото това е най-хубавото. Нека се концентрират върху собствената работа, а не да отделм внимание на лошотоята и на това да гледаме в другите клубове и техните действия , защото така губим ценен момент с някое от своите деца! Просто апелирам към спортсменски дух и приятелство между всички спортисти, нека оставим арогантноста на деца и родители на страни и покажем на какво всъщност ни учи спорта!

На нашите тигърчета пък желая много, много здраве и късмет през 2020 година и да знаят , че са много обичани от нас и никога няма да са сами щом са тигри! Весела Нова Година Тигри, Весела Нова Перник! Да живее спорта! “, призова треньора Кристиян Игнатов.

Коментари

коментара