Обрат! Град Батановци се пребори за влаковете!

Проблемът с влаковете, които бяха спрени за жп гара Батановци вече е решен. Това съобщиха батановчани, които днес бяха на среща в областната администрация на Перник по този повод.

Както вчера zaPernik.com писа, батановчани  бяха решени и на протестни действия срещу новото разписание на влаковете, които във важен часови пояс трябваше да подминават гара Батановци.
 От БДЖ обаче са уверили хората,че са обсъдили техния проблем и ще върнат спрените влакове. Това ще се случи след двуседмичния срок за отбявяване на новото разписание.
Ето какво съобщи един от активните батановчани Милослав Милчев: 
Днес 16.12.2019 бе проведена среща на територията на областна администрация град Перник.След изслушване на г-н Радослав Петров и протестиращи граждани, представлявани от г-н Милослав Милчев, със съдействието на зам.областен управител г-н Ивайло Иванов бе потърсена връзка с ръководството на БДЖ по повод отменените влакове. С радост ви съобщаваме че в БДЖ вече са обсъдили и решили, спрените влакове отново да извозват пътници от ЖП ГАРА БАТАНОВЦИ . Също така БДЖ умолява пътниците за малко търпение за бъде спазен двуседмичен срок за обработка на новото разписание . Обещано от 01.01.2020 БВ5621 и БВ5622 отново ще спират на нашата гара.

Коментари

коментара