Пълен фарс с новия шеф на ВиК: Перник го гласува, Шумен не го дава

Драмата с новия началник на ВиК Перник няма край. След уволнението на досегашния шеф Иван Витанов, той остана близо месец на поста си заради административни неуредици. След като Ваньо Сушата бе официално уволнен, на 9 декември ВиК дружеството в Перник гласува на негово място да застане шефа на ВиК Шумен Илиян Илиев. Държавата в лицето на неин представител взе това решение, макар и без присъствието на самия Илиев.  В очакване на новия шеф да пристигне от Шумен, във ВиК Перник влезе прокурист в лицето на някогашния ръководител и хидроинжинер Камен Каменов.

Но ВиК ще се наложи да си почака още новия началник.

Оказа се, че Илиян Илиев ОСТАВА  шеф на ВиК – Шумен. Това се случва, защото от Община Шумен са внесли искова молба в съда, която е уважена в полза на кметството, че се отказва вписването на новото ръководство на ВиК Шумен в лицето на Жанета Панайотова, която е трябвало да замести овакантения пост от Илиев.

Така кашата стана пълна, а ВиК Перник чака адекватно ръководство, което да вземе точните решения, за да спаси града от водните проблеми…..или поне малко да намали водната криза.

Коментари

коментара