Съдии и служители от съда в Перник с коледен базар в помощ на 15-годишно момиче инвалид

Съдиите и съдебните служители от Административен съд – Перник откриват Коледен благотворителен базар „От все сърце“, на който представят ръчно изработени украшения, сувенири, картини, гоблени, декупаж и различни творчески хрумвания. А всички средства събрани от базара ще отидат в помощ на 15-годишно момиче инвалид.

Чрез сайта ZaPernik.com служителите от Административния съд на Перник канят всички перничани на коледния си базар.

„Точно преди една година поставихме началото на подобен род събития с провеждането на инициативата „От моите ръце“ и си обещахме те да станат традиция. Тогава, както и при следващото събитие „Рисуваме заедно за Вальо“, показахме, че работещите в съдебната система не само се вълнуват и са съпричастни към болката на другите като откликват на нуждите им чрез набиране на средства, но и притежават забележителни умения, креативност и талант“, казаха от съда.

„Тази година каузата, която подкрепяме, е подпомагане семейството на напусналата ни колега Лариса Георгиева, призовкар в Окръжен съд – Перник, която остави 15-годишна дъщеря, инвалид. Реализираните приходи от продажбата на коледните сувенири ще бъдат преведени по сметка на нейния съпруг, който се грижи сам за детето“.

В Коледния базар със свои изделия се включват колеги и от останалите съдилища и прокуратури в област Перник.

Заповядайте на 16-ти декември 2019 г., понеделник, от 16.00 ч. на 5-ти етаж в Съдебна палата град Перник.

А съдебните служители призовават:

Разгледайте и се потопете в нашата Коледна магия! Да дарим любов и топлина на едно петнадесетгодишно момиче!

Коментари

коментара