Внучката на Тодор Живков бременна и без стотинка

Внучката на Тодор Колев очаква момиченце. Теодора е бременна със своето първо дете, с което ще дари съпруга си Джоузеф, за когото се омъжи в Лондон преди близо година, а после вдигна и втора сватба край морето. Семейството обаче има сериозни финансови проблеми, които вгорчават щастливото очакване на бебето, призна бъдещият татко.

„Първото ми дете е напът. Тя ще се нуждае от грижи. Съпругата ми е много стресирана и разстроена” – сподели във вторник половинката на Теодора. Той е англичанин, а по професия е актьор и художник. Именно заради него родната актриса изостави кариерата си в България и се премести да живее на Острова, готова да започне всичко на чисто и от начало. Тогава Джоузеф можел спокойно да я издържа, но към днешна дата вече не е така.
Причина за грижите, налегнали семейството, е нелоялен работодател на бъдещия баща. Става въпрос за голяма компания за мода и интериорен дизайн. В нея Джоузеф работел като художник, създавайки част от десените, с които фирмата работи. Тя обаче отказвала да му позволи да подписва произведенията си, както и да го посочи като техен автор където и да е. Всичко, което изработвал, било собственост на компанията. В един момент работодателят спрял да му плаща и, тъй като името на Джоузеф не фигурирало никъде, той нямал правни основания да търси парите си.
Ето как младото семейство останало без пари. Историята е разказана от художника в емоционален пост на неговата страница във Фейсбук.

Той моли всичките, които я прочетат, да а споделят. Това е неговият начин да получи поне морално възмездие за накърнените си права като служител и творец.
И Джоузеф, и Теодора се радвали, че ще стават родители, но в същото време се чудели как ще издържат дъщеричката си, когато се роди. Разбира се, вратите на младото семейство за техния български дом винаги са отворени и те биха могли да се преместят да живеят в България. Но това ще означава край на мечтите на Теди да се докаже като актриса там, където никой не е чувал за дядо ѝ. В България често свързват успехите ѝ с нейното артистично потекло и ги приписват на здравите връзки на семейството ѝ – нещо, което няма как да стане в Англия. Ако обаче се наложи, бъдещите родители ще гледат бебето си тук поне докато си намерят стабилна работа на Острова, пише Уикенд.

Коментари

коментара