Млада жена удари глиган на магистрала, глобиха я

Млада жена твърди, че е ударила глиган и попаднала в ПТП на магистрала „Тракия“. В резултат 23-годишната Михаела е получила… акт за несъобразена скорост. Произшествието става на 347 км от АМ Тракия, посока Бургас.

„Преобърнахме се три пъти. Бяхме с трима приятели вътре. С леки натъртвания сме. Аз съм с комоцио и разкъсани вратни мускулни влакна. Когато се завъртяхме, се молех само да сме живи и здрави. На пътя няма добър и перфектен шофьор. В България така са направени магистралите, че или мрежи, или са скъсани или ги няма. Движех се със 100-110 км/ч“, сподели Михаела пред Нова телевизия

При проверка на място не е намерено мъртво или ранено животно, или кръв, казват интитуциите, разследващи инцидента.

Бащата Станислав Иванов прави свое разследване. Той показа пред камерите на показа косми и кост от животно. По думите му цялата кола отдолу е с кожа и косми.

„Мрежата беше надигната, имаше си пътеки. Тук са ставали и други ПТП, намерих много други части от коли. Цялата кола беше с косми и кожа отдолу.

Ще заведа дело срещу институциите, защото е недопустимо в 21 век да има животни по магистрала „Тракия“. Трябва да се накажат хората.“, коментира мъжът.

Преди две години на същото място изсдскача цяло стадо, припомни репортерката.

Коментари

коментара