Марешка Бардем оцеля в зверска катастрофа

Чудо спаси живота на плеймейтката Марешка Бардем в зверска катастрофа.

Изкусителката се замеси в страховито меле на магистрала „Тракия“ в понеделник следобед. В момента моделката е настанена в болница, като няма опасност за живота й.

Около 13 ч. на 2 декември Марешка се движи с автомобила в участъка между Пазарджик и Пловдив, като пътува в посока към столицата. „Помня само, че бях в лявата лента и изпреварвах тир и лека кола. Когато се доближих до тях, леката кола ми препречи пътя. Опитах се да намаля скоростта, но нямах контрол над автомобила си… Събудих се в болница“, връща лентата назад плеймейтката.

И добавя: „Колата ми не е пригодна за нищо… Имам късмет, че съм жива и нямам сериозни травми…“. Към мястото на катастрофата веднага са насочени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарникари, които с помощта на специализирана техника вадят младата жената от колата. Заради спасителната операция движението в района е спряно.

Вчера Марешка си публикува снимка от болничното легло, на която се вижда, че лицето й е в синини, поставена е на системи и има обездвижваща яка около врата. Познати и непознати й пожелават бързо възстановяване и да не се тревожи за потрошения автомобил, тъй като човешкият живот е по-важен от купчина ламарини.

Това е втори тежък инцидент с моделката за кратък период от време – през септември тя беше нападната и разкъсана от куче. Агресивното животно захапва Бардем за гърлото и дълго време не иска да пусне. Моделката едва оцеля. Зловещата драма се разигра в Несебър, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни след риалитито „Игри на волята“, в което участва. „Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Кучето ме захапа за най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих“, разказа тогава плеймейтката.

Сега тя няколко дни ще бъде в болница, докато се позакрепи състоянието й. Тепърва ще се уточнява кой е виновен за катастрофата и дали ще понесе последствия, пише България днес.

Коментари

коментара