Кой е Гарванът според Алисия?

Според фолк дивата Алисия зад образа на Гарванът се крие Деси Слава, а пък Розата най-вероятно е Роберта.

Много ми е приятно. Още не мога да повярвам колко рано съм се събудила. Това заяви Алисия в ефира на Нова тв. Тя коментира участието си в „Маскираният певец“, където се подвизаваше зад образа на Принцесата. С нея в студиото бе и Дивна, която пък бе в ролята на Пилето по време на риалитито. Двете отпаднаха на дванадесетия полуфинален лайф в събота вечер.

„Жестоко, това е едно от най-великите тв приключения. Заредих се по един много нестандартен начин. Лично аз за първи път влизам в други музикални образи“, каза Дивна.

„И аз не съм влизала в други образи. Песните, които ги изпях, ги пеех за първи път и беше страхотно предизвикателство. Приех просто, защото ми хареса идеята“, включи се Алисия и призна, че всички са я разпознали по характерния глас.

Тя призна, че максимално е опитвала да си прикрие специфичния тембър: „Много ми беше трудно.“ Дивна също призна, че не й е било лесно: „В тези костюми беше трудно. Най-вече това да избягаш от тембъра си, беше сложно. Мисля, че на баладата успях много да заблудя журито“, каза тя. „Ние сме свикнали цял живот да се развиваме в една характерна посока, а сега трябваше да направим нещо напълно различно“, призна Дивна.

„Аз не виждах нищо. Постоянно се спъвах в роклята си, трябваше да ме водят. Не можех да кажа дори „Добър ден“ на някого. Всичко се пишеше на една дъска. Всяка една от нас беше изолирана“, каза Алисия.

„Не живея със семейството си. Те са в Русе и не трябваше да ги лъжа толкова, но родителите ми все пак заподозряха. Аз хич не мога да лъжа, много ми личи“, заяви Дивна. „Аз имам много натоварено ежедневие. Трябваше да снимам много песни и видеоклипове. За съвсем малко се прибирах вкъщи и пак излизах. Просто казвах, че съм на фотосесия или да записвам“, каза Алисия.

Коментари

коментара