Купете си коледна играчка и спасете живота на Иво от Радомир!

Най-младият български писател – Иво Христов от Радомир има нужда от коледно чудо.  Младежът страда то коварна болест и години наред не спира да се бори за живота си.

Преди края на годината, точно след коледните празници, Ивчо трябва да замине за Турция, където да му приложат лъчетерапия. Сумата, от която се нуждае за лъчетерапията, е 6000 евро.

Иво Христов е спряган и като младият Стивън Кинг от България, тъй като пише романи. Една от последните му книги е „Приятелите умират заедно“.

Снимка: Интернет

Вярваме, че с ваша помощ можем да се преборим за здравето на Ивчо! Благодарим на всички, които ни подкрепят, пишат близките на момчето с надежда тази Коледа да стане коледно чудо. 

На страницата във фейсбук пише:

Можете да поръчате коледни сувенири, сътворени от златните ръце на майката на Ивчо – като коментар под снимка или с писмо до страницата или до админ Нина Норд. Ръчно бродираните коледни топки са по 15 лв, сърцата и камбанките са по 10 лв, бродираните картички са по 10 лв, гривните от ахат и лунен камък са по 12 лв, коледните магнитчета са по 2 лв, свещите са по 6 лв., дъските с коледен декупаж са по 15 лв., с размер 30 на 14 см. Всички се молим за коледно чудо за Ивчо! Бъдете благословени!

Може да подкрепите Ивчо с дарителски SMS – DMS IVCHO на номер 17 777

Коментари

коментара