Бойко Борисов обяви: Уволнявам Ирена Соколова!

Ирена Соколова ще бъде освободена от поста областен управител на Перник. Това каза министър-председателят Бойко Борисов на брифинг пред журналисти.

„Мисля, че още утре. Аз съм го обявил, казано е. В сряда ще бъде взето решението на Министерски съвет да бъде освободена. Също и шефът на ВиК в Перник. Те не застанаха държавнически да кажат какви са проблемите и затова трябва да си понесат отговорността. Бързо трябва да се вземат мерки, защото сушата е голяма, всички язовири са празни. Мислим допълнително откъде можем да водоснабдим Перник“, допълни още премиерът.

Новината за махането на Ирена Соколова обяви ZaPernik.com още преди десетина дни. После отново първи ви информирахме, когато и тя разбра. Редица медии се изредиха да съобщават, че било фалшива новина, че нямало потвърждение, че нямало официално мнение. ZaPernik.com разполага с авансова информация, която почти никой друг не разполага в града и я предоставя на читателите си максимално скоро. Така, че четете ZaPernik.com, за да научите, че някой е уволнен, дори преди той да го знае.

Коментари

коментара