Първа СНИМКА от бърлогата на професора, разчленил младата си любовница

Следствието продължава да разследва обстоятелствата около убийството на 24-годишната аспирантка от Санктпетербургския държавен университет Анастасия Е. Животът на младата жена бе отнет от доцента от същия университет Олег Соколов.   Местните органи на реда разпространиха видео, в което е заснет обиска на апартамента на обвиняемия. Също са представени кадри как той купува от магазин тиксо, а след това как подбира място покрай реката, където да изхвърли останките от тялото на убитата.

Доцентът Олег Соколов бе задържан на 9 ноември. У него е била намерена раница, в която са били открити женски ръце.  По-късно в апартамента му са били намерени и останалите части от тялото на разчленената 24-годишна аспирантка.

В хода на разпитите Соколов е признал вината си и се е разкаял за стореното.

Днес в съда, по време на определянето на мярката му за неотклонение, историкът е изпаднал в истерия. Той започнал да твърди, че момичето, с което той е живеел пет години и е искал да вземе за своя жена, е започнало да се превръща в „същество от страшни приказки“, както и да го напада с нож.

Коментари

коментара