Измамата на панелистите от „Маскираният певец“ започна да се пропуква

Панелистите от „Маскираният певец“ най-накрая решиха да спрат да се правят на шутове. От самото начало на шоуто се опитват да заблудят зрителите, вместо да подсказват. И това си пролича най-силно при коментарите им относно самоличността на Принцесата.

Ние първи разкрихме, че става въпрос за фолкпевицата Алисия, която сама се похвалила пред близки и далечки. Тембърът й пък не може да бъде сбъркан, но четиримата панелисти решиха да се правят на ударени с мокър парцал и по всякакъв начин се опитаха да разсеят тези съмнения.

Мария Илиева изреди няколко фолк имена като предположения, но не се осмели да назове това на бившата Божиновица. Сперед нея това беше Мария, Есил Дюран и Анелия. Останалите членове на детективското място пък стигнаха до още по-отчайващи предложения, с които целяха единствено да прикрият истинската самоличност на певачката, която се договорила с продуцента на шоуто да остане до финал.

Истината е, че от самото начало Алисия е най-безинтересният участник, тъй като зрителите веднага я разконспирираха. Те предпочитат в шоуто да продължат тези участници, чиято самоличност е подложена на съмнение. Такива са Розата и Гарванът – най-мистериозните.

След като фенове на шоуто оплюха панелистите, че за нищо не стават, те решиха да послушат народа и изведнъж всички решиха да назоват името на Алисия. „Зрителите я подушиха още от самото начало, те сега се сетиха. не ги ли е срам. За какво са там, смешни са“, възмущават се зрителите.

Алисия пък даде още един жокер в своите улики, като назова заглавието на своята песен „Мачкай“. Всички запазлени зрители на шоуто се надяват следващата събота именно тя да си свали маската.

Коментари

коментара