Тази жена е потенциален убиец!

„Тази жена е потенциален убиец! Как е възможно в това състояние да се качи в колата си, да обикаля улиците и на всичкото отгоре да се държи нагло и арогантно?“ Това коментарите на хора, които живеят на ул. „Лозарска“ в пловдивския квартал „Коматево“ , където днес млада жена влезе с колата си в магазин за хранителни стоки. По случайност при инцидента никой не е пострадал, съобщава Трафик нюз

39- годишната жена е отведена с полиция във Второ районно, тъй като дрегерът отчел над 1.7 промила. 

„Това е едно от най- оживените места в квартала. Много хора пазаруват от тук, тъй като магазинчето е на удобно място, има и места за паркиране. Тук отпред редовно можете да видите „паркирани“ и няколко колички с бебета, докато майките им пазаруват вътре. Представяте ли си какво можеше да се случи“, недоумяват жители от района.

Днес, около 11 часа младата жена профучала с форд с хасковска регистрация по улицата и завила към магазина. Заради забавените си от алкохола реакции обаче, тя не успяла да спре навреме и разбила входа на търговския обект. Потрошени са няколко стилажа и вратата на магазина. Счупено е и предното обзорно стъкло на форда. Отворените въздушни възглавници спасили водачката от травми.

Хора от района, които в момента пазарували, повикали полиция. Щетите и последвалата реакция на неадекватната жена са заснети на видео. 

Под влияние на алкохола тя се държи доста вулгарно, показва среден пръст. „Г-жо, в Хасково така ли паркирате?“ я пита минувач. „В цяла България така паркират!“, отговаря жената. На въпроса дали е пияна или дрогирана, тя отговаря , че не е. Алкомерът обаче я опровергава.

Тя е в ареста на Второ РПУ, а утре прокуратурата ще прецени каква мярка за неотклонение да й бъде наложена.

Очевидци твърдят, че в района е имало и няколко деца, които били изпратени на пазар. Входът на магазина продължава да е блокиран от размазания форд, а хората които пазаруват , прескачат през предницата. На място има и две полицейски патрулки. Кучето е откарано от полицаите.

Някои са по-напред: Абонирайте се за новините на "За Перник" в Telegram.
Share Button

Коментари

коментара