„Пернишки Костинброд“: След участие на Корнелия Нинова в БТВ, обгазиха Перник с електронни платки!

„Пернишки Костинброд“ се опитва да се случи в града ни ли?Колкото повече наближава времето за балотажа в Перник, толкова повече изборните манипулации стават ужасни и мераците за власт ескалират.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се появи в ефира на БТВ днес следобед и обяви, че кметицата Вяра Церовска се била събрала с бизнесмена Ковачки, за да гори боклук. „Корпоративният вот остава сред най-сериозните заплахи за честността на изборите, смята Нинова. Например, в Перник бизнесменът Христо Ковачки е изказал публична подкрепа за действащата кметица от ГЕРБ, за да може все така да гори битови отпадъци от цяла Европа, а ние да ги дишаме и в София, и в Перник“, гръмна Корнелия Нинова.

И само след 30 минути в Перник настава невероятен смрад. Градът е отровен. Перничани гледат телевизия, отварят прозорците и не могат да дишат. Кварталите „Тева“, „Димова махала“, части от „Мошино“ и „Твърди ливади“ са обгазени.

Хората започнаха масово да пишат по форуми, че ТЕЦ-ът отново обгазява Перник. Тролове започнаха да разпространяват мантрата, че това е заради Вяра Церовска и ТЕЦ-а.

Истината се оказва обаче друга:

Полицията установява, че огромни бали с електронни платки са запалени около улица „Железни заводи“ в Перник, научи ZaPernik.com. Мирише страшно. Чувалите с платки са докарани предварително и са събирани там. Запалени са след участието на лидера на БСП по БТВ, в което тя прави внушение за горенето на боклук. За няколко минути смрадта удуши града. „Обгазихме целио град“, крещи ром във видеото по-долу в статията.

Община Перник ще даде извънредна пресконференция в съботния ден по темата.

Коментари

коментара