Бойко Борисов гръмна: Човек на Манолова ми искаше 3 млн. за изборите, знам къде беше и какво правеше в 7.30 часа

Мая Манолова била снощи във Волуяк да уговаря роми да кажат в неделя, че отиват да гласуват за Фандъкова, защото им е платено, казал на премиера човек на бившата омбудсманка.

Човек, който сега работи за Мая Манолова ми поиска 3 милиона за първите избори, на които се явих. Познавам ги какви са. Това обяви премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на Би ти ви.

Той не назова името на този човек, каза само, че фамилията му започва с Б. и той се занимавал с това да мами политиците.

Познавам ги какви са, при Манолова има много нечистоплътни хора, дори не се къпят, обясни Борисов.

Възмутен човек от екипа на бившата омбудсманка пък му казал каква афера с ромските гласове се готви за балотажа в София в неделя. Ще снимат групи роми, които твърдят, че гласуват за Фандъкова, ще надуят балон и следобяда ще започнат едни телевизии, обясни опасенията си Борисов. От няколко дни ГЕРБ предупреждават, че им се готви нова Костинбродска афера.

Питайте Манолова снощи около 7:30 дали не е била във Волуяк с ромите точно да гласят тази уйдурма, заяви още Борисов.

Битката между партиите приключи в неделя и резултатът е категоричен. ГЕРБ бие БСП два пъти. Дори в Русе, където кандидатът на БСП води на нашия, ГЕРБ е първа политическа сила, заяви още Борисов.

Дори Тръмп, Меркел и Макрон, Путин ако щете погледнете, управлението винаги взема от популярността, каза той по повод това, че ГЕРБ тази година не спечели кметските си места на първи тур.

Колко пъти на конференцията атакувах партията си и хората, които изгонихме от партията. Те се превръщат във врагове и хора, които работят срещу партията. Резултати в Ямбол и Русе показват кой работи срещу ГЕРБ. Не ми се иска да е Цветанов, но там където проветрихме партията нямаше време, заяви още Борисов.

На 25 ноември той щял да бъде на среща с американския президент Доналд Тръмп и щял да разбере какви ги е вършил Цветан Цветанов в САЩ.

Какво ви вади очите този джип на 10 години. Президентът се вози на същия джип, отговори Борисов на въпрос на водещия дали пак е решил изборите с предизборни обиколки.

„През кампанията на един месец бях на 2-3 места. И то на кои? Хемус важна ли е? Важно ли е хората да знаят как се строи Ботевград-Мездра? В Сливен правих спортни зали, изложението за животни и продукти“, каза още Борисов.

„Не обичам протести, ако мога да предотвратя, ако мога винаги се съгласявам и отстъпвам. Когато говорим за върховенство на закона, а не спазваш закона, малко е двулично. Аз съм имал огромна квота във ВСС, а всъщност от ГЕРБ са трима човека от 24 за Гешев. С толкова човека е гласувала и партията на президента Радев. Защо е това внушение. С Христо Иванов променихме навремето закона и сега трябва да го спазваме“, каза още премиерът.

„Аз нямам неизпълнено обещание. Министерството на транспорта се надявам да поеме с „Български пощи“ цялото разпространение на всички печатни медии до сергиите, които са мисля 6000. Това ще стане до дни. Радвам се, че съм разкрил още едно работно място“, каза Борисов по адрес на карикатуриста Христо Комарницки.

„Толкова милиарди сме осигурили за здравеопазване. „Пирогов“ в следващата година ще го санираме и обзаведем целия“, каза Борисов.

„Графа“ е прекрасен. Даже снощи ходих да си взимам личната карта, фантастично изглежда вечер. Каква беше помиярна яма, сега е фантастичен. Преди нямаше какво да покажете, добре, че ви направихме града да има какво да покажете. Който е направил грешка за подложките, ще бъде вкаран в затвора. Не всички компании строителни са еднакви“, добави премиерът.

„Трябва да забраним камините, трябва тежък данък на старите автомобили, трябва центъра да стане недостъпен за автомобили. За кмет трябва да дойде човек с твърдост. Сърдя се, когато се показват проблемите в деня за размисъл на изборите, иначе не се сърдя“, каза Борисов. Припомняме, че след приключването на изборния ден Борисов се обърна към журналист от bTV с думите „С вас не разговарям”. Причината бе, че според управляващата партия в неделя медията излъчвала „хейтърски материали“ за София.

Коментари

коментара