РАДОМИР: Какво направихме за детските градини в периода 2011- 2018 г.

Кандидатът за следващ кметски мандат в Община Радомир Пламен Алексиев се отчита за свършеното до момента пред читателите на zaPernik.com: 

Продължаваме своя отчет за свършеното от нас в различните области. Днес ви представяме какво сме направили за детските градини. С моя заповед, в качеството ми на кмет на Община Радомир, беше увеличен броят на децата в паралелките в детските градини в града от 20 на 28 деца. Този факт е атестат за това, че много млади хора вече предпочитат да отглеждат децата си и да градят живота си в Радомир.

За 8 години направихме основни ремонти на кухните в трите детски градини в града. Сградите на трите детски градини са санирани и с поставени слънчеви панели. Подменихме и монтирахме метални врати към котелните помещения в ЦДГ „Осми Март” и ЦДГ „Слънце”. Предприехме мерки за енергийна ефективност в ЦДГ „Осми Март”, ЦДГ „Слънце”, ОДЗ „Радомирче“ по ОП „Регионално развитие“. Изградени са гръмоотводи в ЦДГ „Осми Март” и ЦДГ „Слънце”, монтирахме снегозадържащи елементи на покрива на ЦДГ „Осми Март”. 

В ДГ “Радомирче” подменихме осветителните тела във всички помещения на сградата, направихме ремонт на кухненски блок, както и на покрив на котелното помещение. Почистихме подпокривното пространство на трите блока. В детска градина “Слънце” извършихме частичен ремонт на покривна хидроизолация, поставихме ламиниран паркет в групите, както и вътрешен частичен ремонт на групите, като боядисахме с латекс и блажна боя.

В ДГ “Осми март“ направихме ремонт на таваните в четири помещения на втория етаж на задния вход.

Коментари

коментара