Ето как да вземете правилното решение при тегленето на бързи кредити

Пазара на бързи кредити е един от най-динамичните в България. От няколко години насам бързите кредити се наложиха като незаменима част от финансовия сектор. Дигитализирането на услугата значително увеличи популярността и конкуренцията сред бързите кредити онлайн.

Към днешна дата, предизвикателствата, с които трябва да се справят фирмите за бързо кредитиране са спечелване доверието на клиентите и генерално подобряване на имиджа на бързите кредити в България. Всеки е чувал поне една ужасяваща история свързана с бързите кредити. Това се дължи на нерегламентирани заемодатели, които се вредят на бизнеса и всяват страх в хората. 

Как да направим правилния избор при нужда от бърз кредит?

Когато говорим за пари и кредитиране, всеки иска да се чувства и да знае, че е направил правилния избор. Ако се окажете в ситуация, в която спешно Ви трябват пари, винаги можете да се доверите на Moneezy за намирането на правилния бърз кредит съобразен с вашата лична ситуация. Moneezy е безплатна платформа за сравнение на оферти на бързи кредити от различни Български заемодатели вписани в Търговския регистър. 

На сайта на Moneezy можете лесно и бързо да сравните офертите за онлайн кредити по следните параметри – вид на кредита, желана сума и срок на погасяване, такси по кредита и годишен процент на разходите. Всичко което трябва да направите е да отидете на страницата на Moneezy и да изберете каква сума желаете да заемете и какъв срок на изплащане пасва на вашите финанси. След това ще получите списък с оферти за кредит, които отговарят на зададените критерии. Взимането на решение, кой заем е най-подходящ за Вас, е изцяло ваше. Moneezy е безплатна услуга, която Ви предоставя база за сравнение на бързи кредити, но не влияе пряко върху решението Ви кой заем да изберете. 

Кoe е най-важното, което трябва да знаете при сравняване на оферти за бързи кредити? 

Има три основни вида онлайн кредит – кредит до заплата, бърз кредит и потребителски кредит онлайн. Кредит до заплата и бърз кредит са краткосрочни кредити. Разликата между двата вида кредит е сумата която можете да заемете. Кредит до заплата обикновено е до 1 000 лв., бързи кредит можете да получите до 3 000 лв. Потребителски кредит онлайн е по-голям кредит – до 10 000 лв. и срок на погасяване до 3 години.

След като прецените от какъв вид кредит имате нужда, идва време да сравните офертите за кредит онлайн. Най – важният параметър, по който трябва да сравните офертите за кредит онлайн е годишния процент на разходите (ГПР). ГПР изчислява оскъпяването по кредита, като към лихвата се добавят всички настоящи и бъдещи такси. Така ще имате ясна представа колко ще Ви струва кредита и каква сума трябва да изплатите обратно на заемодателя. 

За Moneezy

Moneezy е международен бранд, който се стреми да подобри пазара на бързи кредити, като направи сравнението между оферти за бързи кредити лесно разбираемо за потребителите. Компанията предоставя персонализиран списък с оферти, който да отговаря на изискванията на потребителя.  Moneezy вярва, че всеки човек трябва да прави информиран избор особено що се отнася до лични финанси. Затова се стреми да помогне на всеки потребител, които има нужда от бърз кредит, да вземе правилното, а не прибързаното решение. 

Платена публикация

Коментари

коментара