Как само Ви изпързаля Иво Ангелов, драги перничани!

Още една прогноза на ZaPernik.com се сбъдна на тези местни избори. Световният шампион по борба Иво Ангелов бе употребен от мутрите на Перник, за политически цели и накрая изхвърлен.

Както още на 25 април 2019 година бяхме написали ,Иво Ангелов ще участва в надпреварата за местните избори. Това се и случи. Иво Ангелов беше водач на листа на така наречени „Радикали“, зад които стои бизнесмен с прякор Федката.

Борецът бе сложен на предизборни агитационни материали, за да замаскира реалните фигури, седящи зад така наречените „Радикали“.

За да хване още повече гласове, Иво Ангелов даже даде предизборно обещание: Половината от заплатата му като общински съветник да бъде дарявана за спорт и образование. Направо да ти умилее сърцето.

На 25 април 2019 година, в своя статия ZaPernik.com със заглавие: „Федята и Басмата се явяват на кметските избори в Перник, вижте чрез кое подставено лице!“

На 22 юли 2019 година, във втора статия в zaPernik.com написахме отново: „Само в zaPernık.com! Бизнесменът Федята се цели в Общинския съвет на Перник с листа от спортни шампиони„.

Хубавото на ZaPernik.com, че следи и познава политическите процеси отблизо. На 25 април 2019 година, ние написахме: „Иво Ангелов няма да влезе в общинския съвет, ако листата на Федята и Басмата получи нужните гласове, а само ще бъде използван за изборите. И двамата бизнесмени, чрез префернциален вот ще вкарат своите хора в Общинския съвет и Иво Ангелов има голяма вероятност да духне супата.“

Днес, пълната прогноза на ZaPernik.com се сбъдна. Световният шампион Иво Ангелов, водач на листата на „Радикали“, която вкара двама общински съветника в Перник обяви, че няма да влиза в Общинския съвет.

Не мога да си позволя да бъда посредствен и да не давам максимума от възможностите си. Народът е казал,че с две дини под една мишница не става„, заяви шампионът.

На негово място в Общинския съвет влизат: 
Бизнесменът Басмата и племенницата на бизнесмена Федята.

Честито!

Коментари

коментара